• 620 67 47 97 · 973 725 999
  • info@posicionamiento-web-seo.es
Sleek & Beautiful

POSICIONAMENT SEO WEB

Som aquí per ajudar-te a fer que el teu negoci millori dia a dia

Serveis

Oferim excel·lents serveis als nostres clients.

Sleek & Beautiful

Disseny de pàgines web

La web és la carta de presentació del teu negoci. El nostre equip t'ajudarà amb tot el procés i junts desenvoluparem la web que millor encaixi amb els teus objectius.

Hosting

T'oferim la possibilitat d'allotjar tots els teus llocs webs en un dels millors hostings, amb ell podràs navegar amb tranquil·litat i sense preocupar-te per les alarmes.

Sleek & Beautiful

Community Manager

Gestionem i desenvolupem la teva marca a les xarxes socials que millor s'adaptin a la teva empresa. Aconseguirem que la teva empresa arribi a tots els públics.

Sleek & Beautiful

Posicionament SEO

MagicSEO ha desenvolupat un sistema propi de SEO que permet posicionar qualsevol pàgina web, bloc, xarxa social i molt més.

Aplicacions Mòbil

Som distribuïdors oficials de Supera-T Con Tu Negocio. Desenvolupem l'APP que el teu negoci necessita per seguir avançant en el sector.

Sleek & Beautiful

Sistema Voitic Cloud

T'oferim la manera més senzilla, eficaç i econòmica per gestionar la teva centraleta. Passa't a les trucades de veu IP i comença guardar.

Sleek & Beautiful

Sistema de gestió Cloud

Solucions cloud computing a mida per poder migrar la teva infraestructura informàtica al núvol de manera total o parcial. Descobreix-les!

Gestoria i Consultoria

T'assessorem sobre prestacions d'atur, jubilació, maternitat i molt més. Gestionem la teva comptabilitat / fiscal i mercantil.

Sleek & Beautiful

Tòners i cartutxos

T'enviem tornes i cartutxos per a totes les impressores, amb un cost molt per sota. Consulta les nostres ofertes i descobreix tota la gamma.

Ja confien en IMMPULSO

Líders en implantació de serveis i solucions tecnològiques

fashion-5

MAURICI BIOMASS

Li hem implantat el sistema de posicionament SEO i li gestionem totes les seves xarxes socials.

563563

TRANSPORTS ARGELICH

Actualitzem la seva web i l'aconsellem en tot moment sobre el que és millor per al seu negoci en línia.

2633

OSG

OSG és un client producte de la fidelitat. Li realitzem posicionament SEO a totes les seves pàgines web.

522

LLOP-OBIOLS

Maderas Llop-Obiols és client de posicionament SEO REGIONAL. El seu progrés i la seva evolució fa que el client confiï en nosaltres.

Notícies

Descobreix totes les novetats sobre Immpulso

WEB DE SEO
26 juny, 2017 No Comments

SEO

QUÈ APORTA EL POSICIONAMENT EN ELS CERCADORS? En primer lloc, aconseguim visibilitat a Internet. Aquest és el principal objectiu de qualsevol negoci online o pàgina web, per donar-nos a conèixer. Aquest benefici està lligat a l‘augment del tràfic de visites i, amb això, la possibilitat d’aconseguir un major número de clients. Estar a la primera pàgina de […]

ORDENADOR
26 juny, 2017 No Comments

SEO al quadrat

El 3 de Maig de 2015 Google va llençar sense avisar una actualització important del seu algoritme. Poc soroll va generar aquest canvi perquè tot el món continua concentrat en l’optimització de les seves webs no-responsive. Tot i aixi, tenim que prestar-li atenció, ja que ha desencadenat fatals conseqüències per a molts llocs. Aquesta actualització […]

GOOGLE
26 juny, 2017 No Comments

Google Phantom

Les actualitzacions de Google eren més clares i fàcils d’entendre quan Matt Cutts estava actiu en la empresa. Ara tot es torna a vegades imprecís, però així es la vida en la seva fluïdesa constant. El que sabem de Google Phantom es que apunta a modificacions en com els algoritmes interpreten la qualitat del contingut. […]

Distribuïdors oficials

Som distribuïdors oficials de Voitic, adCloud, MagicSEO, PCILLEIDA, Winmax i SuperaT

Llámenos
Contacta